On som?

A la terrassa panoràmica del Centre Comercial «Les Arenes»

Gran Via de les Corts Catalanes, 373-385, R-1, 08015 Barcelona
Telèfon: +34 93 228 92 24 · info@watatsumi.es

Com arribo a la terrassa?

Tens 3 opcions

Pots arribar des de l’exterior a través de l’ascensor panoràmic del centre comercial, que et porta directe fins a la porta de Watatsumi. Té un cost d’1 €, que no ho cobrem nosaltres, el gestiona una empresa aliena. Però nosaltres et tornem 1 € si vens a dinar a Watatsumi.

Si entres dins el centre comercial, hi ha un ascensor que et porta directament a la terrassa, no té cost.

També pots pujar per l’escala central del centre comercial, que també et porta fins a la terrassa.

Necessites informació?

Si tens algun dubte, suggeriment o comentari sobre Watatsumi Sushi Barcelona omple el formulari d’aquesta pàgina i el nostre equip es posarà en contacte amb tu el més aviat possible.

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de UMI SUSHI SL amb CIF B65265951 i domicili social situat a GRAN VIA DE LES CORTS CATALANES 00373 08015, BARCELONA, amb la finalitat d’atendre les seves consultes. En compliment amb la normativa vigent, UMI SUSHI SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Així mateix l’informem que el tractament indicat en el paràgraf anterior tractem les seves dades d’acord amb l’existència del seu consentiment.

UMI SUSHI SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que UMI SUSHI SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquests es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix l’la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic info@watatsumi.es.

L’informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat a la recepció de comunicacions comercials enviant un correu electrònic a l’adreça de correu electrònic: info@watatsumi.es.

Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

L’enviament d’aquestes dades implica l’acceptació d’aquesta clàusula.